dissabte, 19 d’abril del 2008

Ludi Saguntini MMVIII

Ja està! Una nova edició dels Ludi Saguntini ha acabat. Una setmana de bogeria grecoromana ha envaït els carrers de Sagunt un any més i ens ha omplit d'alegria i de ganes de seguir treballant per a tanta gent com s'acosta a visitar-nos. I així és, perquè ja estem pensant en la propera edició, maquinant noves formes d'atraure la curiositat de tots sobre el món grecoromà, noves formes de fer que aquesta bogeria es clave ben profundament en les venes i l'ànima de tot aquell que ens visite. I han estat molts els visitants i no sols de tota la Comunitat Valenciana, sinó també d'altres terres dellà del Túria. Han vingut d'Almendralejo (Badajoz), de Galícia, de Girona, de Madrid... Pel nostre taller, que enguany complia dos anys a temps complet, han passat al voltant de 500 alumnes. Venien de Castelló, de Benicàssim, de Vila-Real, d'Almassora, de Nules, de València, d'Almussafes, de Gandia, d'Albal, d'Alcoi, del Port de Sagunt, d'Almendralejo, de Madrid... Tots han estat benvinguts, tots s'han mostrat interessats en allò que els podíem contar, tots s'ho han passat bé, almenys això esperem, però, sobretot, nosaltres hem disfrutat amb tots ells i a tots els esperem quan vulguen tornar. Una volta més hem de donar les gràcies als organitzadors, als monitors, als nostres alumnes i exalumnes ajudants en la plaça, a la resta dels talleristes, al nostre incansable Hermes (encara com té ales i pot volar com el raig per a estar en tots els llocs quasi a la volta!!), a la nostra eficient Ana, a tots el professors que estan disposats a ajudar on facen falta i cada volta que fan falta, a tots els que fan possible que cada any els Ludi siguen un èxit de participació i d'organització. Per suposat, hem de donar-les també a tot el professorat que, junt als seus alumnes, han participat en els tallers i han fet possible que aquestos es donaren i es feren amb les condicions adequades. Després d'una setmana així, necessitarem d'un llarg descans, però el nostre cansament no és traumàtic, tot el contrari. En breu tornarem a la bretxa, així que no dubteu que ens tornarem a veure el proper any!! Fins aleshores, no deixeu de recrear-vos amb les imatges que la nostra reportera Ana ha deixat ací. Ha estat un plaer estar amb tots vosaltres. Gràcies per la vostra participació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que sense vosaltres no podriem dur a terme el taller del temps. Jo com a mebre de Ludere et discere només vos puc dir que GRÀCIES.

Lluïsa ha dit...

Gràcies a tu!! Ets benevolent i amable, sobretot perquè, sabedora que ningú no és imprescindible, estic segura que qui volguera podria portar el taller molt bé. Una abraçada i gràcies, una volta més.

santi ha dit...

Esperem pugau complir el tercer any dins dels Ludi Saguntini. Els alumnes quedaren encantats i els profes encara més.
Gratias plurimas vobis agimus.
Oscula!

Lluïsa ha dit...

Si el que ens dius és cert, Santi, les encantades som nosaltres. Esperem veure't pels Ludi el proper any.
Gratias tibi agimus et Basia