dimecres, 6 de desembre del 2006

Qui sumus?

Un grup de professors de llatí i grec entusiasmats amb el món clàssic que fa ja uns quants anys va decidir treballar i crear materials per a les nostres classes. Hem centrat el nostre treball en l'estudi del còmput del temps a l'antiguitat, per a la qual cosa hem elaborat una agenda clàssica, Tempus Fugit, i un taller, Tempore Capto, amb què participem als Tallers de Sagunt en la setmana dels Ludi Saguntini. Fins a fa poc ens deiem Grup Sucro de Cultura Clàssica, però acabem de canviar-nos el nom pel de Grup de Cultura Clàssica Hespèrides. Per això el nostre títol Hortus Hesperidum. Un jardí que intentarem cuidar perquè faça moltes flors.
Amb aquest blog, intentem unificar tots aquells que creàrem per separat en el curset que Ana Ovando ens va impartir el juliol passat i que no passaren mai de la fase de pràctiques, açò és: Tempus fugit, Tempore capto, Mosaico del calendario i la Fragua de Vulcano.

Lluïsa i Amparo

2 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

Me encanta el nuevo nombre. Muchos ánimos en este nuevo camino, que os depare alegrías y gozos, para sombras, ya tenemos las del jardín.
Besos.

Lluïsa ha dit...

También a nosotras, Ana, gracias. Estamos en deuda contigo, y muy a gusto, por cierto. Muchos besos